En trygg tandläkare i Järfälla

Välkommen till vår klinik i barkabystaden. Vår tandläkarmottagning strävar alltid efter att ligga i framkant när det gäller tandvård riktad mot privatpersoner. Vi erbjuder tandvårdstjänster för barn och vuxna och har även en akutmottagning med online bokning. Vi ställer höga krav på att erbjuda tandvård av hög kvalite, service och bekvämlighet för våra patienter.

Undersökning

Du kan alltid boka regelbundna undersökningar varje, vartannat eller vart tredje år, vilket bestäms utefter dina individuella behov. På så vis undviker du större och mer kostsamma behandlingar i framtiden. Hur ofta du behöver komma på en undersökning är individuellt och beror på din tandstatus. Mer om detta får du vid ditt besök hos oss. Varmt välkommen!

Karies

Upplever problem med dina tänder, kontakta oss så snart som möjligt så göt vi en undersökning! För att återställa tandens/tändernas utseende och funktion borrar man vanligtvis för att sedan göra en lagning. För att motverka att ytterligare håll uppstår är det viktigt att tänka långsiktigt. Vi ser till att du får den kunskap du behöver för att sköta om dina tänder framåt.

Tandlossning

Orsaken till tandlossning är plack och tandsten som tillsammans bryter ner tandkött och käkben. Tandlossning är en vanlig sjukdom som drabbar varannan vuxen. Det kan vara svårt att själv upptäcka symtomen då de ofta kommer långsamt. Därför är det viktigt att regelbundet besöka en tandläkare som hjälper dig se över din tandhygien, så att tillståndet kan åtgärdas snabbt och sedan fortsättningsvis förebyggas.

Laga Tänder

Många människor pressar eller gnisslar tänder på grund av stress. Några får besvär av detta i form av huvudvärk, ömma tänder och käkar. Då kan en bettskena bidra till att ta bort eller lindra besvären. 

Tandborttagning

Välkommen till våra moderna lokaler i Järfälla, vi sätter dig som patient i första hand för att du ska känna dig trygg och säker. Vi utför allt från undersökningar, förebyggande behandlingar, rotfyllningar, lagningar eller tandutdragningar.

Rotbehandling

Behandlingen går ut på att tandläkaren borrar ett hål till rotkanalen, tar bort det som återstår av tandpulpan och rengör utrymmet från bakterier. Därefter utförs en rotfyllning, vilket innebär att rotkanalen fylls i med ett speciellt material. Ibland kan en rotbehandling och rotfyllning behöva utföras i flera steg på grund av komplikationer.

Tandprotes

Det betyder mycket för oss alla att ha en mun med tänder som fungerar och ser bra ut. Om man blir av med en eller flera tänder beroende på sjukdom eller skada kan man idag erbjuda en rad olika alternativ, varav tandprotes är en av dem. Kontakta oss så går vi igenom de alternativ som passar dig bäst. 

Lasertandvård i Järfälla

Att vi börjat använda Laser inom tandvården är något som verkligen gynnar patienten. Det är inte någon självklarhet att en klinik erbjuder lasertandvård än, men hos oss kan vi erbjuda dig att bli behandland med hjälp av laser. 

Tandreglering för hela familjen

Vi erbjuder tandreglering för både vuxan och barn. Du blir behandlad av våra specialister på området medhjälp av den senaste tekniken. Snea tänder kan både orsaka problem med munhälsan men också vara en orsak till dåligt självförtroende. Vi hjälper dig få det leende som du önskar, oavsätt om du är vuxen eller barn så erbjuder vi modern tandreglering för att uppnå bästa resultat. 

Implantat

Det betyder mycket för oss alla att ha en mun med tänder som fungerar och ser bra ut. Om man blir av med en eller flera tänder beroende på sjukdom eller skada kan man idag erbjuda en rad olika alternativ, varav tandprotes är en av dem. 

Kontakta oss för tidsbokning

Företagsnamn

Adress

177 30, JÄRFÄLLA

010-00 00 00

Boka tid